Jag hjälper er med Access – regprogram tillägg

<h2>Skapa egna program – Supersnabbt!</h2>

Jag håller på att utveckla ett program där du kan skapa egna dataprogram. Nu har dom första testpiloten börjat testköra programmet för att skapa egna enkla program.

<h4>Enkelt att komma igång</h4>

* Skapa registret

* Lägg till fälten – flytta om du vill

* Välj sökbara fält

* Börja registrera

<strong>På 10 minuter</strong> kan du skapa ett kundregister, medlemsregister, skivsamling eller e-postlista med dom grundläggande uppgifterna.

Efter att ha utvecklat många olika program i Microsoft Access så har jag förstått varför det tar en sån tid att skapa den grundläggande sakerna i Access och fick en natt några idéer om hur det skulle kunna göras mycket enklare.

Nu är det på väg att förverkligas och det kanske blir så enkelt att <strong>nästan vem som helst kan skapa sina egna program</strong>.

<ul>

<li>Det ska vara enkelt att förstå – helst ingen utbildning alls</li>

<li>Det ska gå snabbt att skapa</li>&nbsp;

<li>Stort fokus på att att få det intuitivt</li>

</ul>

Programmet kan användas till att skapa enklare dataprogram eller prototyper för att testa nya programidéer och användas som underlag för att skapa mer avancerade program.

<a title=”Registerprogram” href=”http://registerprogram.se/” target=”_blank”>Läs mer om Registerprogrammet och se en kort video som visar hur programmet fungerar.</a>